Nga Korero o te Ao: Nga korero pakaru i te ata ata!Pahū nui i te tauranga o Ruhia!

I pakaru te ahi i te ata o taua ra i te tauranga hokohoko a Ruhia o Ust-Luga i te Moana Baltic.I pakaru te ahi i te tauranga na Novatek, te kaihanga hau nui rawa atu o Ruhia, i te tauranga o Ust-Luga.Ko te tipu a Novatek i roto i te tauranga he hautau me te whakawhiti i te hau maaori liquefied me te whakamahi i te tauranga ki te tuku i nga hua kaha ki nga maakete o te ao.

E ai ki nga tari korero a Ruhia, e rua nga taika rokiroki Novatek me tetahi teihana papu i te tauranga i pakaru i te pahūtanga, engari kei te kaha te ahi.

640

I kii nga kainoho o te takiwa i rongo ratou i nga drones e rere tata ana i mua i te ahi, whai muri i etahi pahūtanga.

I kii a Novatek i te 21st ko te pahūtanga i puta i te whanga o te Moana Baltic o Ust-Luga i taua ra na "nga take o waho."

I roto i te whakautu ki te aituā pahūtanga kua whakahuahia ake nei, i kii te Ukrainian National Security Agency i te ata o te 21, i whakarewahia e te tari haumaru motu Iukereiniana tetahi mahi motuhake i te tauranga i Ust-Luga Port i Leningrad Region, Russia, ma te whakamahi i nga drones. ki te whakaeke i te rohe.I puta mai te whakaekenga Ka pakaru te ahi, ka peia nga tangata ki te wehe.

Ko te National Security Service o Ukraine i kii ko te mahi a te ope taua Iukereiniana i whai ki te whakararuraru i nga mahi hinu hinu a te ope a Ruhia.

Whakapaa mai ki a maatau mo etahi atu korero
Īmēra:chinaroyalsteel@163.com 
Waea / WhatsApp: +86 136 5209 1506


Te wa tuku: Hanuere-23-2024